Komárom-Esztergom Megyei Tűzoltó Találkozó - 2015.05.23.
Írta: apataki - Dátum: 2015/05/28 14:19

 

2015.05.23-án került megrendezésre Tarjánban az első Komárom-Esztergom Megyei Tűzoltó Találkozóra.

A rendezvény fő szervezője a KEM Katasztrófavédelemi Igazgatóság volt, de szervesen részt vettek benne az önkéntes, önkormányzati és létesítményi tűzoltók is.

Ennek köszönhetően a tűzoltó társadalom minden tagja képviseltette magát a közel 500 fős rendezvényen. A találkozó keretén belül egy nem hagyományos tűzoltó versenyre is sor került, melyen közel 35 csapat versengett a díjakért. Létesítményi kategóriában 6 csapat mérte össze tudását.

Helyezések:

I. hely FER Tűzoltóság Kft. Komárom

II. hely Coloplast Hungary Kft Tatabánya II. csapata

III. hely Zoltek Zrt., Nyergesújfalu

 

Az első helyezett FER csapata (Bozori Sz., Bálint J., Csapó Z.,Gerencsér T.) egyben holtversenyben az abszolút első helyet is megszerezte . 

Természetesen nem a versenyen volt a hangsúly, hanem azon, hogy a kegyes időjárásnak köszönhetően egy kellemes szombat délutánt tölthettek el a résztvevők egymással, családtagjaikkal.

Ehhez segítséget nyújtottak a bemutatók, a társszervek rendezvényei, füstsátor kipróbálása, tálcatűzoltási lehetőség, a finom ételek, és az elengedhetetlen élőzene.

Ezúton is köszönjük a szervezőknek a munkájukat s reméljük, hogy valóban hagyományt teremtettek a megye tűzoltó társadalmi életében.

Cserna András 

létesítményi tűzoltóparancsnok 

Képek: ITT