Profi Kupa - 2015.
Írta: apataki - Dátum: 2015/06/05 14:06

 

 

2015.05.29-én ismét Komárom vonzáskörzetében, Almásfüzitőn került megrendezésre a Létesítményi Tűzoltóságok Országos Szövetsége által rendezett a Profi Országos Kispályás Labdarúgó Bajnokság. A megjelölt pénteki napon 9 csapat jelent meg a küzdelmekre. Sajnos több csapat is az utolsó napokban lépett vissza. 11:20 órakor kezdődtek el a selejtezők csoportmeccsei. Jó hangulatban, kemény csatákban, napsütéses szép időben, szép gólok születtek. A csoportokból a két első és a két második játszott a végső, dobogós helyekért. A kiegyenlített mezőnyre jellemző, hogy az egyik csoportból 7-es rúgásokkal dőlt el, hogy ki jut tovább.  A döntőkben az alábbi eredmények születtek:

 

I. hely: Borsodchem csapata

II. hely: Paks Atomix csapata

III. hely: Védsz-Dunaferr csapata

IV. hely: FER Tűzoltóság Százhalombatta csapata

 

A mezőnyből kiemelkedett a Borsodchem csapata, akik egyéniben (játékos, kapus) és csapatszinten is a legjobbak voltak. A többi csapat teljesítményét figyelembe véve a bírók döntése alapján az alábbi különdíjak születtek:

A legjobb játékos (gólkirály) : Szurma Péter (Védsz-Dunaferr)

A legjobb kapus: Kupec Balázs FER Tűzoltóság Százhalombatta csapata

FER Algyő csapata, mint a reménységek csapata 1 labdát kapott, míg a szokásos tortát megosztva, a Rossi Biofuel Zrt (mint a legnagyobb számmal megjelent csapat) és a FER Komárom (legsportszerűbb csapat) csapatai vehették át.

A rendezvényen minden szurkolónak, szimpatizánsnak és játékosnak jutott egy tál meleg étel és természetesen sok , hús ital, ami a remek időjárásnak köszönhetően jól fogyott. Külön örömmel vettük, hogy kisebb ízületi, izom fájdalmaktól és az erős napsugár miatti leégésektől eltekintve mindenki épségben, (s reméljük) elégedetten indulhatott haza. Természetesen bízunk benne, hogy jövőre is találkozunk, focizunk, beszélgetünk, remélhetőleg új helyszínen az ország másik felében.

 

Cserna András

FER Komárom 

 

Képek : ITT