Nemzetközi létesítményi tűzoltó konferencia - 2015.11.10-11.
Írta: apataki - Dátum: 2015/10/06 12:10

Nemzetközi létesítményi tűzoltó konferencia

 

A FER Tűzoltóság – a MOL-csoport tagjaként – 2015. november 10-11-én nyolcadik alkalommal szervezi meg a kétévente megrendezésre kerülő „Ipari Létesítményi Tűzoltóságok Nemzetközi Konferenciáját”.

 

A rendezvény hagyományosan a veszélyes ipari létesítmények tűzoltási és egyéb beavatkozási feladatait, tartály tűzvédelem és tartálytűz-oltás új kihívásait, a habbaloltás aktuális kérdéseit, új műszaki eszközöket és esettanulmányokat tekint át.

A konferencia előadói nemzetközileg elismert szakemberek, rendezvényre a világ minden pontjáról várjuk az olaj- és vegyipar tűzvédelmi és biztonságtechnikai szakembereit, tűzoltóparancsnokait.

Az előadásokra Budapesten, a Danubius Hotel Helia (1133 Budapest, Kárpát u. 62-64.) konferenciatermében, míg a tűzoltási bemutatóra Szolnokon, a MOL Nyrt. Csoportszintű KTD Fúrás és Kútmunkálati Kiképzőpályájának területén kerül sor.

 

A Létesítményi Tűzoltóságok Országos Szövetsége térítésmentes részvételi lehetőséget biztosít tagszervezeteinek a konferencián való részvételre. (További információ a csatolt dokumentumban található.)

További információ: ITT