Mercedes-adomány az önkéntes tüzoltóknak
Írta: apataki - Dátum: 2017/01/27 10:56

A kecskeméti Mercedes-Benz Gyár, mint Magyarország egyik legnagyobb vállalata és Bács-Kiskun megye legnagyobb befektetője a 2012-es indulása óta támogatja azokat a kezdeményezéseket, amelyek részt vállalnak a társadalmilag fontos ügyekben, ezért évek óta segíti a katasztrófavédelem munkáját. A tűzoltók nemcsak életeket mentenek, hanem segítséget nyújtanak a lakosság számára elemi csapások, balesetek esetén is.

A régióban szolgálatot teljesítő tűzoltók bátorságának és kitartásának elismeréseként a Mercedes-Benz Gyár Létesítményi Tűzoltósága évek óta gyűjti a tűzoltó felszereléseket a Bács-Kiskun Megyei Tűzoltó Szövetség számára. A vállalat több mint 8 millió forint értékű adományt gyűjtött össze, melyet 2017. január 20-án, ünnepélyes keretek között adtak át a Mercedes-Benz Gyárban.

A Létesítményi Tűzoltóság által összegyűjtött adomány a szakfelszerelések mellett 30 tűzoltó komplett egyéni védőfelszerelését biztosítja.

Az adományt Kovács Tamás, a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. műszaki ügyekért felelős ügyvezető igazgatója adta át Kristóf Andrásnak, a Bács-Kiskun Megyei Tűzoltó Szövetség elnökének.

 

A fotókon (balról jobbra):

Mercedes-Benz adomány_foto1:

Eszes Béla, a Bács-Kiskun Megyei Tűzoltó Szövetség alelnöke; Dr. Farkasinszki Lóránt tűzoltó ezredes, a Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója; Kelemen Zsolt, a Magyar Tűzoltó Szövetség alelnöke; Kristóf András, a Bács-Kiskun Megyei Tűzoltó Szövetség elnöke; Kovács Tamás, a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. műszaki ügyekért felelős ügyvezető igazgatója és a Létesítményi Tűzoltóság munkatársai

 

Mercedes-Benz adomány_foto2:

Kristóf András, a Bács-Kiskun Megyei Tűzoltó Szövetség elnöke; Kovács Tamás, a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. műszaki ügyekért felelős ügyvezető igazgatója

 

A BAON.hu cikke: http://www.baon.hu/bacs-kiskun/kek-hirek-bulvar/mercedes-adomany-az-onkentes-tuzoltoknak-703940/