2020.09.10. Közgyülés - Tájékoztató
Írta: apataki - Dátum: 2020/09/07 13:50

Tisztelt Tagszervezet!

 

Az elmúlt időszakban megállapítható, hogy a Covid-19-es fertőzöttek száma jelentősen, napi szinten megemelkedett. Ez fenntartóink számára is új kihívásokat jelent, így felelősséggel nem tanácsos nagyobb létszámú rendezvény megtartására, melyek során veszélyeztetjük a családunkat és a munkatársainkat.

Jogi állásfoglalás alapján azonban az LTSZ közgyűlését és a tisztújítást mindenképpen meg kell tartanunk a törvényes működés fenntartása érdekében. Így az Elnökség arra a  döntésre jutott, hogy a szeptember 10-re meghirdetett éves közgyűlést mindenképpen megtartjuk, azonban korlátozásokat alkalmazunk.

Így a résztvevők létszámát minimalizáljuk, így az a javaslatom, hogy csak a mandátummal rendelkező kollégák vegyenek részt a közgyűlésen. (Természetesen megtiltani nem lehet a nagyobb létszámú részvételt, hiszen a közgyűlés nyilvános esemény.)

A változások a meghívóban előzetesen kiküldött információkhoz képest:

 

A biztonságos lebonyolításról a szervezők gondoskodnak (kézfertőtlenítő, szájmaszk, gumikesztyű). Ezen kívül a biztonságos távolság megtartása is lehetséges, hiszen a rendezvény egy nagy előadóterem biztosítja.

Az év hátralévő időszakára tervezett rendezvényeinkről a későbbiekben adunk tájékoztatást.

 

Udvardi Sándor

elnök