Profikupa - 2022
Írta: apataki - Dátum: 2022/05/25 15:08

Profikupa - 2022

 

Tekintettel arra, hogy a pandémiás helyzet javult, 2022 tavaszán a kispályás labdarúgó tornát meg tudtuk nagy létszámmal szervezni és rendezni.
A létesítményi Tűzoltóságok Országos Szövetsége tagszervezetei egyhangúan Kazincbarcikát képzelték el a torna helyszínéül, így 2016 után ismét a BorsodChem Zrt. Létesítményi Tűzoltósága szervezésében zajlott az esemény.

A szervezés rendben zajlott. A jelentkezési határidőre 9 csapat jelezte részvételét, de az esemény előtt 2 nappal a sajóbábonyi Pajzs94 Kft. csapata visszalépett.

A Profi Kupa mérkőzéseire 2022.05.20-án került sor. 09:45-re mind a 8 csapat megérkezett a verseny helyszínére. Addigra a szervezők a sátrakat felállították, a sörcsapok kihelyezésre kerültek, a zsíros kenyereket, pogácsákat szervírozták a szakácsok…

A sorsolást a welcome drink elfogyasztása után 09:50 órakor kezdtük el. 8 csapat lévén két 4 csapatos csoport került kisorsolásra a hivatásos MLSZ bírók jelenlétében. A legutóbbi torna döntőseit külön csoportba sorsoltuk.

A sorsolás után a mérkőzések a 2 műfüves pályán elkezdődtek!
 
Közben a hangulat egyre fokozódott, fogyott a zsíros kenyér, a pogácsa, kávé, üdítő, a csapolt meggy-, de főleg a szűretlen búzasör.

Később megérkezett a bográcsos marhagulyás is a társaság nagy-nagy örömére.

A csoportmérkőzések után a csoporthelyezések kialakultak, jöhettek a helyosztók, elődöntők, a bronzmérkőzés és végül a döntő!

A Profi Kupa 2022 tornán a következő végeredmény született:

1. helyezett: BORSODCHEM ZRT. LTP

2. helyezett: ATOMIX KFT.

3. helyezett: FER Tiszaújváros

4. helyezett: FER Százhalombatta

5. helyezett: FER Komárom

6. helyezett: FER Algyő

7. helyezett: CRI LT

8. helyezett: VÉD-SZ Dunaferr

A 3 különdíjat a gólkirályként, 5 góllal Veres Béla BorsodChem Zrt. LTP, a legjobb kapus címet Csoknyai Balázs Atomix Kft., és a legjobb játékos címet Lászka Alex BorsodChem Zrt. LTP kapta meg.


Összefoglalva: a rendezvény sikeres volt, jó időben, jó hangulatban, kellemes helyen és jó társaságban zajlott.Profikupán készült képek megtekinthetők: ITT