"Dunaújváros Közbiztonságáért" Díj
Írta: apataki - Dátum: 2012/04/18 12:58

A szféra legrangosabb önkormányzati elismerése az alapítói szándék szerint a város közbiztonságáért, illetve a tűz megelőzéséért és a tűz védelméért tevékenykedő és kimagaslóan példamutató munkát végző, Dunaújvárosban dolgozó hivatásos állományú rendőrök és tűzoltók elismerését szolgálja – mint a díjátadó ceremónián elhangzott, rendre példás életpályák, jeles teljesítmények nyomán kaphatja meg valaki a díjat. 
Az ünnepi díjátadón a kitüntetést Ongai Gábor rendőr főhadnagy, Tóth Pál rendőr főtörzsőrmester, Végh Ferenc tűzoltó alezredes, valamint Udvardi Sándor, a Dunaújváros Biztonságáért Fórum elnöke vehette át Cserna Gábor polgármestertől.

Szép szavakkal

A díjátadó ünnepség vendégei hallhatták a kitüntetettek méltatását – honlapunk az elmúlt évek hagyományát folytatva a méltatások szerkesztett változatával gratulál a díjazottaknak, a kapcsolódó mellékletet összeállításunk végén olvashatják.

Az átadási ceremónia végeztével Gál Roland, az önkormányzat közbiztonsági bizottságának elnöke méltatta a díjazottak kiemelkedő hatékonyságú munkáját. Mint kiemelte, az elismerést érdemelt rendőrök, tűzoltók egyben az egész állomány hírnevét öregbítik – jogos elismerésük egyben szimbolikus köszönetnyilvánítás: a köz biztonságáért.

 

Forrás:  http://www.dunaujvaros.com/hirek/2012/04/varoshaza_a_koz_biztonsagaert