2024/10/24 05:44
Navigáció
Bemutatkozás
Elnökség
Felügyelő Bizottság
Letölthető dokumentumok
Rólunk írták

Hatályos jogszabályok
Hatályos tűzvédelmi jogszabályok
Hatályos katasztrófa- és polgári védelmi jogszabályok
Hatályos munkabiztonsági jogszabályok

Szövetségünk hírei
Hírek a világból

Galéria
Bemutatóink

Keresés
Linkek
Kapcsolatfelvétel
Jogi nyilatkozat / Disclaimer

Tagszervezetek
Tagjaink a térképen
Fotók
Hírlevél
Add meg az E-mail címed, majd kattints a feliratkozás vagy leiratkozás gombra.



Feliratkoztak: 361
Felhasználók
Online vendégek: 1

Online tagok: 0

Regisztráltak: 215
Legújabb tag: Gracetak
Horgászverseny - 2019.

LTSZ 2019-es horgászverseny

Ebben az évben is megrendezésre került 2019.06.15-én a Létesítményi tűzoltóságok részére horgászverseny, melynek színhelye Hajdú-Bihar Megye egyik kis gyöngyszeme, a Balmazújvárosi Szíki tó volt. A versenyre 11 csapat adta le jelentkezését, szinte az ország minden területét képviselve. A résztvevő csapatok csaknem fele már a pénteki napon megérkezett a tópartra, kihasználva az időt arra, hogy kellőképp „felkészüljenek”ráhangolódjanak, a másnapi versenyre eszmecserét folytassanak, és kellemesen töltsék el az időt.

A verseny reggelén kissé fáradtan, de izgatottan várták a résztvevők  a sorsolást.  A sorsolást követően a csapatok elfoglalták helyeiket, majd kezdődhetett a verseny. Ezt a versenyt a kihívás napjának is lehetett nevezni, hisz a versenyzőknek nemcsak/ főleg nem csak/ egymással, hanem a szinte elviselhetetlen hőséggel is megkellett küzdeniük. Tűzoltókhoz méltón derekasan végig küzdötte mindenki az 5 órás versenyt és elég szép fogási eredmények is születtek. A verseny zárásaként az alföldre jellemző ebéd várta az elfáradt versenyzőket. Lehetett választani birkapörköltből illetve slambucból is, melyet Stefán Mihályné Gizike a PAJZS 94 Kft. Ügyvezetője ajánlott fel.

Az ebédet követően elkezdődött az eredményhirdetés, és a szponzorok jóvoltából egyetlen csapat sem távozott ajándékcsomag nélkül. A díjakat Györgyfi Sándor tü.alaz. a Hajdú-Bihar Megyei Tűzoltószövetség Elnöke adta át.

 

Eredmények:

Csapat:

  1. hely: FER Tiszaújváros I-es      32 950 gramm
  2. hely: CRI-LT/II-es                     24 020 gramm
  3. hely: RÁBA FRONT                  11 850 gramm

Legnagyobb hal: Labancz Károly         5650   gramm /amúr/

Legtöbb hal: Rajnai Zsolt                    24 020 gramm

Azon csapatok akik nem kerültek fel a dobogóra, a kifogott hal mennyiségének megfelelően, egységesen IV-ik helyezést értek e, hisz ezen a versenyen mindenki egységesen nyert.

 

Ezúton szeretnék köszönetet mondani minden egyes csapatnak a kitartó, sportszerű, baráti részvételéért, valamint azért, hogy ilyen jó hangulatú versenyt lehetett megtartani.

 

Üdvözlettel:

Török József

PAJZS 94 Kft.

Létesítményi tüó.pk.

 

 

 

 


Copyright © 2011 | Létesítményi Tűzoltóságok Országos Szövetsége