2024/10/24 05:44
Navigáció
Bemutatkozás
Elnökség
Felügyelő Bizottság
Letölthető dokumentumok
Rólunk írták

Hatályos jogszabályok
Hatályos tűzvédelmi jogszabályok
Hatályos katasztrófa- és polgári védelmi jogszabályok
Hatályos munkabiztonsági jogszabályok

Szövetségünk hírei
Hírek a világból

Galéria
Bemutatóink

Keresés
Linkek
Kapcsolatfelvétel
Jogi nyilatkozat / Disclaimer

Tagszervezetek
Tagjaink a térképen
Fotók
Hírlevél
Add meg az E-mail címed, majd kattints a feliratkozás vagy leiratkozás gombra.



Feliratkoztak: 361
Felhasználók
Online vendégek: 1

Online tagok: 0

Regisztráltak: 215
Legújabb tag: Gracetak
2021.09.30-10.01 Közgyülés

2021. szeptember 30-án 10 órai kezdettel egy két napos szakmai rendezvény részeként Siófokon a Hotel Yacht szálloda konferenciatermében 70 fő résztvevővel megtartotta éves közgyűlését és szakmai napját a Létesítmény Tűzoltók Országos Szövetsége.

A közgyűlés érdemérmek átadásával kezdődött, majd a tagszervezetek képviselői elfogadták a 2020. évi beszámolót és a 2021. évi munkatervet, értékelték a szervezet idei évi tevekénységét, majd döntöttek a Magyar Tűzoltó Szövetség választási bizottsági tagságába delegált személyéről.

A szakmai előadások sorát Dicse Jenő a Skilldict Kft ügyvezetője, egy speciális állóképesség felmérését és sérülések utáni rehabilitáció meggyorsítását elősegítő mérőberendezés bemutatásával kezdte, majd Fülep Zoltán tü. ezredes tűzoltósági főosztály főosztályvezetőjének előadása következett: hazánk jelenlegi tűzvédelmi rendszerét mutatta be.

Ezt követően Bodó László BM Heros Szervizvezető mérnöke, aki egyben a KÖTÉL Egyesület tagja, ismertette legújabb járművük műszaki paramétereit és a tervezés lépéseibe is beavatta a hallgatóságot Ez egy kisméretű nagy mobilitású gépjárműfecskendő, amit élőben szemrevételezhettünk a Balatonparton.

Másnap megtekinthettük működés közben az LTSZ mobil tűzoltókészülék-gyakorló teszt pályáját, amely el is indult országjáró turnéjára. Az utánfutóra felmálházott berendezés segítségével a tagszervezetek saját létesítményük kollektíváját oktathatják a tűzoltó készülék használatára. Megtekinthettük három neves tűzoltó technikai termékeket gyártó és forgalmazó szakcég Rosenbauer, Drager és Szifire Kft. legújabb termékpalettáját.

Ezt követően Müller Róbert tű. ezredes, BM KOK oktatási igazgatóhelyettesétől kaphattunk tájékoztatást a tűzoltóképzés aktualitásairól.

A tartalmas két napot egy ízletes ebéd zárta.

 

A közgyűlésről készült képek megtekinthetők: ITT

Hesztia Kft. előadásának anyaga letölthető: ITT

Copyright © 2011 | Létesítményi Tűzoltóságok Országos Szövetsége