LTSZ Adó 1%
Írta: apataki - Dátum: 2024/03/07 15:04

Tisztelt Kollégák, Tagszervezetink, Pártoló Tagjaink,

 

A Létesítményi Tűzoltóságok Országos Szövetsége (LTSZ) elnökeként fordulok most Önökhöz egy eddig nem megszokott témában.

Az LTSZ már hosszú évek óta végzi szakmai tevékenységét, úgy gondolom, hogy mindenki, aki levelem olvassa ismeri szervezetünket.

Bízom benne, hogy vettek már részt szakmai napunkon, illetve különböző programjainkon/ versenyeinken.

 

Az LTSZ elnökségének a jövőben is szerepel a munkaprogramjában az eddigihez hasonló, színvonalas szakmai napok, versenyek megszervezése. Az idei évben egy formabontó ötletet szeretnénk megvalósítani, nem csak a klasszikus tűzoltó verseny kerülne megszervezésre, hanem amellett egy LTSZ családi nappal egybekötve, színes programelemekkel ( VR játék, ugrálóvár, arcfestés, stb) próbálunk a tűzoltóink családjai és gyermekei számára is egy vonzó programokkal teli napot szervezni- amely 2024.06.15-én valósulna meg Dunaújvárosban. A részleteket majd később megküldjük mindenki számára.

 

A fejlődéshez és a színesebb programokhoz erőforrásokra is szükség van, és itt kérném Önöket arra, hogyha tehetik, akkor az adójuk 1 % -át ajánlják fel az LTSZ számára. Adószámunk: 18208478-1-07

A hatékonyabb működés érdekében kérem, hogy szervezetén belül jelen levél továbbításával segítse munkánkat.

 

Köszönjük az együttműködést.